Агресора ідентифікували швидко: В Італії росіянин побив 17-річного юнака (фото)

Особу громадянина держави-агресорки, який побив 17-річного хлопця, вже встановили. Про це повідомляє телеграм-канал Molfar, передають Патріоти України.

Деталі інциденту

Вчора, 19 липня, в італійському Феррарі спалахнув інцидент за участі росіянина. Агресивного чоловіка не влаштувало, що хлопець дискутував з його дружиною на тему війни Росії проти України та очільників двох держав. Жінка послала неповнолітнього на**р і пригрозила, що невдовзі прийде її супутник.

"Хлопець фільмував своє невдоволення присутністю росіянки на "загнівающєм западє". Й за це отримав агресивну фізичну реакцію її чоловіка. Що не може зійти з рук якомусь "андрюхє", "толіку" чи іншій русні", – йдеться у повідомленні.

Що відомо про любителя "рускава міра"

  • Ім'я – Андрій Дерр-Батин;
  • Вік – 41 рік;
  • Контакти: VK (https://vk.com/id308567795), olesya_derr@web.de.
  • Місто проживання – Хільдесхайм, Німеччина;
  • Додатково – ймовірно, родом із Сербії.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...