В Італії скасували виставу відомого артиста-путініста

Італійський театр скасував виставу відомого російського танцюриста Сергія Полуніна. Виступ планувався ще на 2019 рік, проте через пандемію його кілька разів відкладали. Зараз стало відомо, що в міланському театрі "Арчімбольді" Полунін виступити не зможе "через пресингову кампанію (проти нього) в соціальних мережах". Про це пише Reuters, передають Патріоти України.

У театрі додали, що скасування виступу танцюриста-путініста вважають "актом політичної і моральної відповідальності". Також вони зазначили, що категорично проти війни в Україні.

Хто такий Сергій Полунін

Один з найвідоміших артистів балету в світі, колишній соліст Королівського балету в Лондоні. Полунін народився в Україні. Його кар'єра стрімко розвивалася до тих пір, поки він не відмовився від усього в ім'я Росії і Володимира Путіна. У 2018 році він отримав російське громадянство. На знак солідарності з кровожерною кремлівською політикою зробив три татуювання із зображенням обличчя Путіна.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...