Поліція підозрює вбивство: В Італії знайшли мертвою українку із Кривого Рогу (фото)

В Італії в Трієсті знайшли мертвою українку родом із Кривого Рогу - 43-річну Аліну Труш. Поліція розглядає версію вбивства чи передозування наркотиками, повідомляють Патріоти України із посиланням на Il Gazzettino.

Тіло Труш знайшли 1 грудня на підлозі в її квартирі, де також виявили метадон. "Смерть настала 30 листопада. Правоохоронці навідалися до її оселі, щоб передати судовий документ щодо погроз із боку екскоханого. Нещодавно жінка нібито зазнала насильства від колишнього партнера. Ніхто не відчинив, тож викликали пожежників, щоб виламати двері. На тілі загиблої не виявили явних слідів насильства чи крові. Поліція веде розслідування", - ідеться в повідомленні.

28 листопада з квартири Труш долинали звуки сварки. Імовірно, між жертвою та чоловіком. Сусіди почули погрози й викликали поліцію. Винуватець конфлікту також погрожував мешканцям.

Труш народилася 3 вересня 1978 року. У 20 років переїхала в Італію, де працювала танцівницею та моделлю. У лютому 2002 року в неї народилася донька, а 2009-го - друга дитина. У місцевій поліції, прокуратурі та українському консульстві коментарів у справі ще не надають.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...