В Італії знайшли тіло 23-річної українки, яку міг вбити її власний бойфренд

Українка родом з Чернівців Яна Малайко, якій було всього 23 роки, зникла в Італії. Там вона проживала останніх 8 років разом зі своїм хлопцем з Молдови, який на 10 років від неї старший. Ім'я чоловіка – Дмитро Стратан. ЗМІ констатували, що правоохоронці знайшли українку мертвою та почали розслідувати цю справу, інформують Патріоти України.

Зауважимо, що цей інцидент стався після того, як Яна розірвала стосунки зі своїм бойфрендом. Подейкують, що той від неї не відчепився – себто переслідував дівчину довгий час.

Тіло знайшли у провулку

Власне, 1 лютого, медіа повідомили, що мертву Яну Малайко знайшли у провулку в кущах під купою дров на межі міст Кастільйоне-делле-Стів'єрі та Лонато. До того було відомо, що вона зникла ніч з 19 на 20 січня. Проте одразу було очевидно, що, ймовірно, до цього причетний її колишній хлопець Дмитро Стратан.

Слід сказати, що чоловік часто випивав, вживав наркотики, ніде не працював, тому і Яна вирішила від нього піти. Італійські ЗМІ зазначають, що новий хлопець українки, на ім'я Андрій, також повідомляв, що ексбойфренд підіймав на дівчину руку.

Підозрюваний переслідував Яну

Відомо, що Дмитро довго не міг змиритися з тим, що українка покинула його. Він часто дзвонив їй, просив повернутися, а також стежив за нею та навіть погрожував. Сама Яна розповідала подругам, що молдаванин через геолокацію на мобільному пристрої міг відслідкувати те, де вона перебуває.

нші деталі цієї справи: що потрібно знати

  • У поліції припустити, що вбивство сталося у період з 02:30 до 05:00 години за італійським часом. Власне, деякі камери все ж зафіксували, що у цей час Дмитро вийшов з ліфта з великим чорним пакетом.
  • Того ж дня вранці він зателефонував до свого друга і признався, що вбив Яну. Однак той йому не повірив.
  • До пошуків зниклої дівчини долучились не тільки правоохоронці, а й – батьки Яни. Завдяки їхнім зусиллям розголосу цієї ситуації та іншим небайдужим людям у недалекій перспективі, ймовірно, винуватець у цій трагедії отримає по заслузі – тобто відправиться у в'язницю.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...