В Южноукраїнську під час відбою тривоги стався конфуз - з колонок заграла Леді Гага (відео)

У місті Южноукраїнськ Миколаївської області під час відбою повітряної тривоги трапився конфуз. Замість того щоб вимкнутися, сирени почали транслювати запальний трек співачки Леді Гаги, чим спантеличили містян, передають Патріоти України.

Пісню Poker Face 2009 року було чути на вулицях та в квартирах. Відеофакт з'явився в TikTok жительки міста на ім'я Катерина.

"Щойно був відбій тривоги. Чомусь у нас по гучномовцю на всю грає Леді Гага. Сподіваюся, це не означає ядерну атаку", – пожартувала авторка відео. Вона зняла ролик зі своєї квартири, коли зачиняла вікно. Несподіваний "сигнал відбою" здивував не тільки авторку блогу, а й її домашнього улюбленця, який прибіг до вікна.

За добу ролик зібрав понад 700 тисяч переглядів та 130 тисяч лайків. У коментарях корисувачі пожартували, що це передвісник Гааги для Путіна, а також висловили бажання змінити сигнал тривоги у своїх містах.

"Це ж ідея для нової петиції", "Це означає Гаагу", "Южноукраїнськ? У нас теж була Леді Гага", "Леді Гага, кіт і дитина. Ще б ракети не літали і взагалі пісня", "Так звучатиме скрізь наш гімн після перемоги", "Я хочу, щоб у мене теж так грало", – йдеться в повідомленнях.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...