Лікарі були безсилі: В Івано-Франківській області немовля померло від COVID, мати хворіла перед пологами

В Коломийському районі від ускладнень, викликаних коронавірусом, померла новонароджена дівчинка. Її мати хворіла на COVID-19 перед пологами, передають Патріоти України.

Зазначається, що 26-річна вагітна жінка захворіла на коронавірус ще на початку вересня, однак прийняла рішення відмовитись від госпіталізації до пологового будинку. 11 вересня вона зробила ПЛР-тест в одній з приватних лабораторій, який виявився також позитивним. Жінка вкотре відмовилась звернутися за допомогою до лікарів й продовжила лікування вдома.

16 вересня повторний ПЛР-тест показав негативний результат, а вже 18 вересня - жінка поступила до пологового будинку де й народила дівчинку.

Одразу після народження, дитину перевели до реанімації через погіршення її самопочуття та під'єднали до ШВЛ. Дівчинка померла того ж дня через вроджену пневмонію. Згідно з посмертним аналізом - у немовля виявили коронавірус.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...