В Івано-Франківську обстріляли авто із протитанкового гранатомета (відео)

У середмісті Івано-Франківська обстріляли автомобіль з гранатомета. Інцидент стався пізно ввечері у вівторок, 11 травня, повідомляють Патріоти України.

Під час обстрілу у позашляховику нікого не було. На місці події поліцейські знайшли уламки від ручного гранатомета. Наразі триває слідство.

"Попередньо правоохоронці встановили, що невідома особа зі сторони берега річки Бистриця Солотвинська із предметом, за типом дії схожим на ручний протитанковий гранатомет, здійснила постріл, внаслідок чого шляхом вибуху пошкодила автомобіль. Всі речові докази, а також автомобіль направили на експертизу. Зараз слідчі розслідують два кримінальні провадження. Це ч.2 ст. 194 та ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України", - заявила речниця ГУ НП в Івано-Франківській області Христина Максимчак.

Джерело: Апостроф

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...