"Відсутність кисню - жахлива річ": В Ізраїлі від COVID-19 помер відомий антивакцинатор, який називав щеплення "непотрібними"

Ізраїльський активіст Хай Шауляй, який публічно виступав проти вакцинації від коронавірусу, 13 вересня помер від COVID-19. Він лікувався у медичному центрі Wolfson міста Холон, був під’єднаний до апарату з киснем, зазначають Патріоти України.

До останнього в своїх соціальних мережах чоловік закликав підписників не робити щеплення, оскільки "епідемії немає, вакцина непотрібна і небезпечна". Про його смерть повідомляє The Jerusalem Post.

Ще до моменту госпіталізації Шауляй опублікував у Facebook відео, де скаржився на поводження з ним у поліцейській дільниці, коли його затримали за висловлювання. За його словами, правоохоронці нібито ставили йому на шию ноги. Також чоловік стверджував, що "поліція Єрусалиму намагалася отруїти" його.

"Весь тиждень я боровся, як нічого й не сталося, але сьогодні більше не міг дихати й пішов до лікарів, мене доправили в Медичний центр Wolfson. Якщо зі мною щось трапиться – знайте, що це замах", – говорив антивакцинатор.

Про коронавірус Шауляй не згадав. Але незабаром зізнався, що кашляє і відчуває сильну задуху. А ще під’єднаний до кисневого апарату, без якого задихається і непритомніє.

"Дорогі друзі. Моя ситуація дуже критична. Я в дуже важкому стані. Неможливо говорити і реагувати на людей. Сьогодні вранці прокинувся і був мокрий, ніби на мене вилили кілька відер води. Кисню немає. Мені знадобилося близько години, щоб зрозуміти, хто я, де я і що тут роблю. Відсутність кисню – жахлива річ", – написав чоловік у Facebook 11 вересня, це був його останній пост.

Ізраїльські ЗМІ підкреслюють, що Хай Шауляй помер від наслідків коронавірусу, хоча і заявляв, нібито його "отруїла поліція".

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...