У Карпати повернулася зима: Все засипало товстим шаром снігу (відео)

У Карпатах снігопад накрив гори товстим шаром "білого покривала", а на одній з найвищих вершин - на горі Піп Іван на кордоні Івано-Франківської та Закарпатської областей - шар снігового покриву сягає 20 сантиметрів. Відео хуртовини 20 березня опублікував Василь Фицак, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що сніг продовжує падати ще з учорашнього дня. "За минулу добу приріст снігового покриву 15-20 см", - йдеться в повідомленні.

Руїни польської астрономо-метеорологічної обсерваторії, відомий як "Білий Слон" або "Гуцульська піраміда", повністю засипало снігом.

Як поінформували на Чорногірському гірському пошуково-рятувальному посту на Facebook-сторінці, вранці на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря склала -11 градусів. Видимість обмежена до 30 метрів.

Карпати накрила заметіль і засипало снігом: видовищне відео раптової зими

Висота масиву Чорна гора досягає 2028 метрів. Як правило, зима затримується тут часто і надовго.

Також важливо зауважити, що через погіршення погодних умов в Карпатах і снігопади, в ДСНС 20 березня попередили про небезпеку сходження лавин.

Як повідомілі в Укргідрометцентрі, в суботу, 20 березня, по всій территории України за вінятком західніх областей, місцямі Невеликий Мокрій снег и дощ.
Синоптики зазначилися, что температура Вночі становітіме від 2 ° тепла до 3 ° морозу, у західніх областях 3-8 ° морозу. Вдень очікується 2-7 ° тепла. У Карпатах Вночі 7-12 ° морозу, вдень 1-6 ° морозу.

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...