У Казахстані російську співачку-путіністку з ганьбою прогнали зі сцени

Російську співачку Ірину Дубцову з ганьбою погнали зі сцени. У мережі з'явилося відео, на якому путіністка почула, що її називають "тварюкою", після чого сильно образилася. Стверджується, що інцидент трапився в Казахстані. Співачка вийшла на сцену, але не змогла розпочати концерт, зазначають Патріоти України.

Люди почали кричати на адресу Дубцової нецензурні слова. Спочатку вона спробувала згладити ситуацію і ігнорувала те, що відбувається. Однак незабаром її терпець увірвався. Все через чоловіка, який підійшов до співачки і щось шепнув їй на вухо.

"А навіщо ви таке погане слово сказали? Такий, ось, негідник. І як після такого виступати?" - заявила Дубцова, а потім пішла за лаштунки під крики глядачів.

За даними ЗМІ, співачка більше не повернулася на сцену. Крики людей зірвали концерт путіністки. Раніше її виступ вже скасовували в Узбекистані. Тоді співачку гнівно послала співачка Наргіз, яка засудила путінську позицію Дубцової і порадила їй їхати на фронт.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...