У хід пішли парасолі, шезлонги, пісок: У Бельгії туристи влаштували брутальне побоїще на пляжі з поліцією (відео)

На пляжі в місті Бланкенберге в Бельгії туристи влаштували масову бійку з поліцейськими, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Brussels Times.

Місцевий рятувальник зробив зауваження групі туристів, яка складалася приблизно з 40 осіб. Він повідомив відпочиваючим, що сидіти в даному місці на пляжі не можна. Коли туристи відмовилися йти, були викликані поліцейські.

Менеджер найближчого бару, який бачив інцидент, розповів, що бійка між відвідувачами і правоохоронцями почалася раптово і незабаром перетворилася на справжній хаос.

Туристи використовували як зброю пляжні парасольки, шезлонги, жердини для віндсерфінгу і навіть закидали противників, озброєних кийками, піском. Кількох правопорушників заарештували, коли на пляж приїхало підкріплення, щоб зупинити побоїще.

“Я вважаю, що це жахливо. Для людей, які приїжджають з добрими намірами і хочуть провести день у Бланкенберге, це дуже погано. Я думаю про дітей і їхніх батьків”, – заявив мер міста Дафне Дюмер.

Через інцидент глава міста заборонив туристам відвідування пляжу 9 серпня і попросив скасувати курсування поїздів удень. Дюмер зазначив, що місту потрібна перерва. Тепер поліцейські будуть патрулювати територію.

За словами мера міста, будуть допускатися тільки жителі, власники найближчих будинків, туристи з ночівлею і люди, які працюють у місті. Він додав, що за допомогою таких заходів повинен відновитися мир.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...