У кокошниках та з триколорами: У мережі показали фотографії "хоровода смерті" в Алчевську

У мережі показали фотографії "хоровода смерті" в Алчевську. Один із Телеграм-каналів ОРЛО опублікував на своїй сторінці фотографії «Хоровода Дружби» у непідконтрольному Україні Алчевську, передають Патріоти України.
Автора посту обурило проведення цього заходу у розпал епідемії коронавірусу. «Давайте поиграем в небольшую игру, которая называется: „Найдите человека в маске во время эпидемии“! На@@ать на карантин в школах, к чертям рекомендации по социальной изоляции, ношению масок и отмене массовых мероприятий!» — пише він.

Цей захід під назвою «Хоровод Дружби», хоча більш підходить назва «Хоровод Смерті», заявляє автор, ініціатива «глави адміністрації» Алчевська Наталії П'яткової. «Больницы забиты, бюро ритуальных услуг богатеют, а у нас хоровод! Голову на плечах иметь все же нужно», - стверджує паблік.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...