У Коломиї вбили відомого українського мецената (фото, відео)

Вбивця застрелив Михайла Петріва із його дружиною, а потім підпалив їхній будинок.

У Коломиї вбили місцевого мецената. Фото: прес-служба нацполіції.

У понеділок, 27 травня, в місті Коломия Івано-Франківської області вбили місцевого мецената Михайла Петріва разом з його дружиною. Про це повідомляє видання "Дzеркало media", передають Патріоти України.

Дзвінок на лінію рятувальників надійшов о 19:50. Розповіли, що горить приватний будинок відомого місцевого мецената на вулиці Пушкіна.

На місце прибули пожежники і правоохоронці. Вони в будинку виявили тіла двох осіб з вогнепальними пораненнями - 54-річного мецената Михайла Петріва та його 56-річної дружини. Труп чоловіка помітили в кімнаті, а жінки - в приміщенні кабінету на мансардному поверсі. У сусідній кімнаті палав вогонь. За попередніми даними, вбивця застрелив пару, а потім підпалив їхній будинок.

У ресурсі UAportal зазначають, що Михайло Петрів народився і виріс в Коломиї, навчався в Турківській школі, після чого отримав освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Чоловік працював приватним адвокатом і юристом, активно займався меценатською діяльністю, під девізом: "Поважайте минуле заради майбутнього". Займався культурним розвитком свого району. У вбитої пари є діти, однак їх не було вдома на момент трагедії, тому вони не постраждали.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...