У Кремлі тишком-нишком відкорковують шампанське чи п'ють горілку, не цокаючись? Адепти та спадкоємці Адольфа Алоїзовича Гітлера відзначають 130-й день народження свого фюрера та учителя

Путін і Гітлер. Історія повторюється?
Добре пам'ятаємо, як на зустрічі з єврейською громадою пан Путін захоплювався талантами нацистів, чим збентежив своїх гостей. Пам'ятаємо і дивний зміг заяв російського МЗС та особисто пана Лаврова з публікаціями, заявами та виступами Йоахіма фон Ріббентропа, багаторічного очільника МЗС Третього Рейху, наче написані під копірку. Патріоти України до "знаменної дати" пропонує ознайомитись ще з декількома думками та фактами з цього ж ряду.
"Путін – це цілком сформований новий Гітлер. Тільки гірше – із претензією на одномоментне знищення усього світу. Це новий Гітлер, із яким потрібно саме зараз і дуже жорстко боротися. І щоб не розуміти цього, треба бути або абсолютно сліпим, або сучасним західним політиком", - пише у Facebook кримсько-татарський журналіст Айдер Муждабаев .
"Біда навіть не в тому, що Путін – Гітлер, а в тому, що йому протистоять надувні ляльки. Тоді як нинішню РФ – цей новий "великий рейх", головну загрозу всім абсолютно, від Гренландії до Австралії, – треба терміново душити і знищувати. Поки можливо – економічно. І вже точно не спонсорувати купівлею нафти і газу.
Нинішня РФ – це вигодованець Заходу. Він її нагодував і він її озброїв. А тепер ще розмірковує, чи підтримувати Україну, і якщо так, то наскільки сильно. Нічого дурнішого і підлішого, ніж така позиція, немає і не може бути".

Цитати з промов Адольфа Гітлера і Володимира Путіна

Ці виступи поділяють 70 з гаком років, але збіги в думках і подачі вражають.
1.Гітлер: Депутати німецького Рейхстагу! Данциг був - і залишається німецьким містом. Коридор був - і залишається німецьким. Обидві ці території за їх культурних особливостей належать виключно німецькому народу.
Путін: Шановні колеги! У серці, в свідомості людей Крим завжди був і залишається невід'ємною частиною Росії. В Криму буквально все пронизано нашою спільною історією і гордістю.
2. Гітлер: Понад мільйон людей німецької крові в 1919-1920 роках були відрізані від їхньої батьківщини.
Путін: Сьогодні з 2 мільйонів 200 тисяч жителів Кримського півострова - майже півтора мільйона росіян, значна частина яких, як показав референдум, орієнтуються на Росію.
3. Гітлер: Ви знаєте про припущення, які я вносив для відновлення німецького суверенітету над німецькими територіями. Ви знаєте про мої нескінченні старання, які я докладав для мирного врегулювання питань.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...