У Криму школярі донесли на вчительку за українські пісні. Жінку затримали. змусили каятись та вигнали з роботи (відео)

У доносі новоявлені "павліки морозови" також додали, що їхній педагог чекає на ЗСУ, ображала армію, країну та президента"

За інформацією у місцевому Telegram-каналі, на своїх уроках викладачка хімії вмикала дітям "нацистські пісні, гімн України, у соціальних мережах писала "Крим — це Україна", чекала на ЗСУ, ображала армію, країну та президента".

У тимчасово окупованому Криму школярі донесли на вчительку за пісню українською мовою, яку вона заспівала у автобусі. Жінку затримали та змусили вибачатися на камеру. Про це повідомляє "Крымский СМЕРШ" у Telegram.

За інформацією у дописі, йдеться про вчительку хімії Муромської школи Білогірського району у Криму Расулову Лінару Шухратову.

На опублікованих кадрах з поїздки у шкільному автобусі Лінара намагалася співати гімн України та "Червону калину", а школярі "перебивали" її гімном Російської Федерації.

За інформацією у місцевому Telegram-каналі, на своїх уроках вчителька хімії вмикала дітям "нацистські пісні, гімн України, у соціальних мережах писала "Крим — це Україна", чекала на ЗСУ, ображала армію, країну та президента".

"Я думаю, вона більше ніколи не повинна викладати в Росії, позбавити громадянства і відправити до "Салорейха", — написав адміністратор каналу.

Пізніше "Крымский СМЕРШ" повідомив про те, що викладачку хімії звільнили зі школи.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...