У Кривому Розі матір з коханцем знімала порно з власною маленькою донькою (фото)

У Кривому Розі затримали багатодітну матір, яка використовувала власну доньку для створення порнографічного контенту. Про це пише регіональне видання "Свої", посилаючись на власні джерела в силових установах, передають Патріоти України.

За словами журналістів, мова йде про багатодітну матір, у якої четверо дітей. Старша дитина мешкає з бабусею, інші – живуть з матір’ю та її співмешканцем. Джерела стверджують, що затримана з чоловіком вживала алкоголь та наркотичні засоби, через які часто влаштовували бійки.

"Саме з маленькою горе-матір і знімала порноролики. На них вона власноруч торкалася статевих органів маленької дитини, все це фільмував збоченець-співмешканець. Медичний огляд показав, що у дівчинки немає дівочої пліви і розірвана піхва", - йдеться в матеріалі журналістів.

Про жахіття в багатодітній родині дізналися родичі, які й звернулися до поліції. Жінку затримали представники районного управління Нацполіції та оперативники управління міграційної поліції. Багатодітна матір наразі перебуває в ізоляторі та чекає на обрання запобіжного заходу.

Ба більше, силовики затримали співмешканця жінки, а дітей вилучили ювенальні інспектори. Наразі правоохоронці встановлюють особу людини, якому жінка продавала порнографічний контент зі своєю 3-річною донькою.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...