У Києві кондитер і тату-майстер уклали перший одностатевий шлюб

Творцями Партнерського договору Love Unit є Олеся Соломіна та адвокат Артем Афян.

Відома в Україні кондитер і консультант по сурогатному материнству Олеся Соломіна заявила про вступ в одностатевий шлюб і про укладення Першого партнерського договору за законами України. Документ вона підписала разом з "людиною, з якою вона хоче старіти". Про це Соломіна написала на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

"Шлюб - це про базове відчуття безпеки і захищеності. В Україні ЛГБТ-люди не можуть вступати в шлюб, а значить - не мають всіх цих точок безпеки. Це не правильно, крапка. Я з дитинства закохувалася в людей безвідносно того, статеві органи їх розташовані всередині або зовні", - написала Олеся Соломіна.
За її словами, Партнерський договір був розроблений для бажаючих вступити в шлюб гей-пар, але сталося так, що перший документ підписали дві жінки. "Перший Партнерський договір, що діє за законами України підписано мною і людиною, з якою я хочу старіти. Ми буквально зробили ще один крок в майбутнє. У бік світу, де люди мають рівні права, незалежно від відмінностей", - пише Олеся Соломіна.
Свій пост вона супроводила фото зі своєю партнеркою - тату-майстром Адою Швець. Творцями Партнерського договору Love Unit є Олеся Соломіна та адвокат Артем Афян. Відомо, що Олеся Соломіна - кондитер, експерт з дієтичного харчування. Вона шість років була в шлюбі з чоловіком і виховує двох дітей, народжених сурогатною матір'ю.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...