В Києві неадекват "захопив" оглядове колесо (фото)

В Києві сталося загадкова НП – чоловік "осідлав" оглядове колесо в Парку партизанської слави. Подія сталася вчора в Дарницькому районі столиці. Чоловік заліз на верхівку "чортового колеса", яке не працює, і щось незрозуміле вигукував, а потім повзав по металевих конструкціях колеса вверх і вниз. Як пишуть у Мережі, "давав концерт", передають Патріоти України.

Шоковані відвідувачі парку викликали на місце поліцейських і медиків, бо будь-якої миті "верхолаз" міг впасти додолу та розбитися, адеж висота цього оглядового колеса – понад 26 метрів, а чоловік вилазив навіть на його верхню частину.

В патрульній поліції Києва розповіли, що 9 жовтня на спецлінію 112 звернулися громадяни, які побачили чоловіка на колесі огляду в Парку партизанської слави. "Патрульні прибули на місце, спробували вмовити чоловіка злізти. Останній на контакт не йшов. Сказав, що буде говорити лише з близькими йому людьми. Інспектори викликали на місце рятувальників і швидку. Також вдалося зв’язатися з родичами громадянина. Останні оперативно прибули на місце та вмовили чоловіка злізти. Від допомоги медиків чоловік категорично відмовився. Під особисте зобов’язання рідні забрали його додому", – розповіли у патрульній поліції Києва.

Причини, які призвели до такої поведінки чоловіка, залишилися невідомими, які і його вік – у поліції не розголошують цієї інформації. Але щоб піднятися на таку висоту по металевих конструкціях, потрібно мати дуже добру фізичну підготовку, а ще - не боятися висоти.

Їздила в Крим та публікувала фото матрьошки: Вища рада правосуддя звільнила суддю з Києва

четвер, 10 жовтень 2024, 21:30

Вища рада правосуддя ухвалила рішення звільнити суддю Господарського суду Києва Інну Отрош, визнавши її такою, що не відповідає обійманій посаді. Про це у четвер, 10 жовтня, повідомила пресслужба ВРП, передають Патріоти України. Рішення підтримали 11 ч...

Обзивали "шматою" та вимагали везти безкоштовно: У Щецині п'яні пасажири-поляки побили українського таксиста (відео)

четвер, 10 жовтень 2024, 21:18

У польському місті Щецин пасажири-поляки побили таксиста з України. Відео нападу оприлюднив телеграм-канал "Чесний з Івано-Франківська" 8 жовтня, передають Патріоти України. Сам напад стався 7 жовтня близько 10 ранку. На кадрах відеореєстратора видно, ...