У Києві розгорівся скандал через відмову спортклубу пустити військових у душ, працівники закладу прокоментували ситуацію (відео)

Мережу збурило відео, на якому жінка просить представників одного зі столичних спортклубів пустити у душ закладу військових, які їдуть у зону бойових дій. Як йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1" на каналі "1+1 Україна", працівники клубу на слова жінки нібито не відповіли. Точно сказати, чи це так, з відео не можна, зазначають Патріоти України.

У коментарях розгорівся справжній скандал, мовляв, як можна не пустити військових. Дехто захейтив і саму жінку, яка звернулася до спортзалу з проханням. А ще частина юзерів почала писати, що можна сходити в громадські сауни-лазні й там помитися.

Наразі через миттєву популярність жінка, яка стала головною героїнею відео, відмовилася спілкуватися з журналістами на камеру. Допомагати військовим і не тільки у воєнний час варто, каже керуючий одного з лазневих комплексів Денис Галушко.

Зазвичай керівництво військовослужбовців пише листа на ім'я директора з проханням допомогти, а працівник вже обирає час так, щоб і відвідувачам, й бійцям було комфортно.

Журналісти "Сніданку з 1+1" вирушили до згаданого вище спортклубу в Києві, щоб з'ясувати, що ж насправді сталося. Та спілкування не задалося: спочатку дівчина з рецепції просто пішла геть, а через годину до представників ЗМІ вийшов представник служби безпеки спортивного закладу. Він запевнив, що дійсно, приходила жінка й "чогось хотіла, вимагала", та офіційного запиту до спортклубу не надходило. Також чоловік сказав, що якби був лист від військового командування, ніхто б не відмовив у безкоштовній допомозі бійцям.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...