Авто знесло 18-річну дівчину: У Києві сталася жахлива ДТП біля кладовища (відео)

У вівторок, 29 вересня, у Києві поблизу Байкового кладовища сталася серйозна аварія, у якій постраждали люди. Про це повідомляє dtp kiev info, передають Патріоти України.

За попередньою інформацію, автомобіль Lada рухався по вулиці Грінченка та завертаючи на вулицю Байкову не надав перевагу у русі зустрічному Nissan. Два авто зіткнулись, від сили удару їх розвернуло у протилежний бік руху.

Nissan залишилась на перехресті, а Lada вилетіла на тротуар, де збила 18-річну дівчину. Далі авто протаранило прилавки з вінками, продавці встигли відійти з місця.

В результаті аварії постраждали 4 людини, до лікарні, окрім збитої дівчини шпиталізували пасажира та водія Nissan. Та найбільших травмувань зазнала пасажирка автомобіля Lada. Жінку затисло у салоні машини, рятувальникам довелося деблокувати її з автівки.

Водій Lada не травмувався, він був у шоковому стані, лише сказав, що не помітив зустрічного транспорту.


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...