У лікарні вже третій тиждень: Росіянка вкрилася чорними плямами після щеплення "Супутником"

У Росії 68-річна пенсіонерка третій тиждень знаходиться в лікарні після щеплення від коронавірусу. Її вакцинували російським "Супутником V", повідомляють Патріоти України.

Як пише "Волгоград онлайн", у мешканки Волгограду почався тромбоз і їй розрізали вену, щоб розігнати потік крові. Дочка постраждалої каже, що стан пенсіонерки поліпшується, але дуже і дуже повільно.

"Болі у мами нікуди не поділися, але, слава Богу, після операції їй все ж стає легше. Днями їй зробили операцію, розрізали вену, щоб розігнати потік крові. Лікарі не кажуть прямо, що у мами трапилася біда після щеплення, але все ж це дуже дивно, адже чорні плями з'явилися на нозі на наступний день після вакцинації", - сказала вона журналістам.

На ранок після щеплення у 68-річної пенсіонерки почервоніла, а потім і почорніла стопа і почалися пекельні болі. Чиновники ж кажуть, що проблема не в щепленні, а в хронічному захворюванні.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...