У Маріуполь привезли із Єгипту: В Україні виявили нові випадки коронавірусу

Станом на 22:00 18 березня зафіксовано 16 випадків коронавірусу в Україні.

У середу, 18 березня, в Україні було зафіксовано два нові випадки зараження коронавірусом: по одному в Київській та Донецькій областях. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я, передають Патріоти України.

Всього, за станом на 22:00 18 березня зафіксовано 16 випадків коронавірусу: 10 в Чернівецькій області, 1 в Житомирській, 2 в Київській, 1 в Донецькій і 2 в Києві.

"Отримано за сьогодні пацієнтів 51 і 103 контактні особи. За даними регіональних лабораторій протестовано за сьогодні методом ПЛР 6 зразків, всі негативні. Вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров'я України досліджує не тільки зразки людей, яким встановлено підозру, а й встановлених контактних осіб", - йдеться в повідомленні.

Перший лабораторно підтверджений випадок захворювання на коронавірус Covid-19 на території Донецької області було виявлено у жителя Маріуполя, який повернувся з Єгипту. Про це в Facebook повідомив глава Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

"Медики надають йому допомогу - усім необхідним лікарні забезпечені. Особи, що знаходилися з ним в контакті, виявлені і знаходяться під наглядом", - заявив Кириленко.

Губернатор також попросив жителів Маріуполя і всієї Донецької області зберігати спокій і "піклуватися про гігієну, в тому числі і інформаційну", довіряючи тільки офіційно підтвердженим повідомленням.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...