У Маріуполі отруїли Азовське море: У воду потрапило багато фарби, гине риба, людям заборонили купатися (фотофакти)

У Азовське море в Маріуполі потрапила червона фарба. Це відбулося під час фарбування оновленого пірса. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив місцевий депутат Максим Бородін, зазначають Патріоти України.

Так, внаслідок цього на берег вже викинуло багато мертвої риби. Зокрема на центральному пляжі міста заборонено купатися.

Як розповів Бородін, комунальники фарбували пристань за допомогою пістолета, який розбризкував фарбу у воду.

В Азовське море потрапило багато фарби: гине риба, людям заборонили купатися (фото)

Також знайшли банку він фарби, яка потрапила в Азовське море. Зокрема, на банці виявили попередження, що вона небезпечна для водойм. На берег вже викинуло мертвого малька бичка.

Як пише ресурс "0629", керівник управління з питань екології Ваагн Мнацаканян розповів, що знайде, який активно прибирає плями нафти. Окрім того, він може швидко розчинити фарбу, щоб уникнути екологічної катастрофи в Азовському морі.

В Азовське море потрапило багато фарби: гине риба, людям заборонили купатися (фото)

В Азовське море потрапило багато фарби: гине риба, людям заборонили купатися (фото)В Азовське море потрапило багато фарби: гине риба, людям заборонили купатися (фото)В Азовське море потрапило багато фарби: гине риба, людям заборонили купатися (фото)В Азовське море потрапило багато фарби: гине риба, людям заборонили купатися (фото)В Азовське море потрапило багато фарби: гине риба, людям заборонили купатися (фото)

У коментарях користувачі пишуть, що необхідно знайти винних і покарати.

  • Я думаю, що в цей момент просто ніхто не думав, куди воно там летить. Людський фактор;
  • Який жах!;
  • Штраф накласти немалий "окров'янили" море покидьки. Позов на екоінспекцію, якщо не буде штрафу. Щоб ніхто не відкупився.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...