"У мене у дитинстві була травма": Любитель Лепса у Львові після повістки розраховує на "білий квиток"

Одесит Лук’ян Зайцев, який гучно слухав у Львові пісні путінофіла Лепса та потім вибачився через це, не дуже переймається тим, що йому виписали повістку до ТЦК (військомату – ред.), передають Патріоти України.

Як розповів цей юнак в коментарі для ЗМІ, він розраховує на "білий квиток". "Мені потрібно буде піти до військомату. В мене дитяча травма - немає двох пальців", - розповів нам Зайцев.

На уточнююче питання про те, чи йдеться про "білий квиток", юнак відповів так: "Треба буде показати це та актуалізувати".

Своєю чергою, на питання про те, чому стався конфлікт за його версією, Зайцева, він відповів нам так:

"Мабуть, просто була неправильна робота організма. В підсумку я неправильно вчинив в цій ситуації – не треба було хапатись за телефон і все це не роздулось би".

До цього він додав, що пісня Лепса була у нього в медіатеці. "Видалив та більше його не слухаю", - резюмував Лук’ян.

Львівский музикант Роман Гурський, який днями став свідком того, як цей юнак насолоджувався піснею путініста Лепса, в коментарі розповів, що за його даними, цей хлопець, можливо, з жовтня мешкає у Львові. "Як виявилось, вони (одесит разом з іншими, хто перебував в автівці – ред.) вже півроку тусуються у Львові. Хлопці, мабуть, подумали, що Бога за бороду схопили. Під час розмови у мене спитали: "А если бы твоя музыка была в зоне политических конфликтов?", потім цей хлопець вибачався на камеру. Чи він змінив свою думку? Якщо чесно, то я не дуже би на це розраховував".

На думку Гурського, якщо б не втручання патрульних поліцейських, то з молодиком вже по-іншому розмовляли б небайдужі львів’яни.

Скандал через пісню Лепса: що відомо

Інцидент трапився днями біля пам'ятника Адаму Міцкевичу у Львові. Там на паркуванні стояв автомобіль Range Rover, в салоні якого перебували щонайменше три людини. З авто в цей момент голосно лунала пісня Лепса. Увагу на це звернув львів’янин Роман Гурський.

Він зробив зауваження, але після цього пасажир автомобіля намагався вибити з його рук телефон та вдарити в обличчя. Пізніше автомобіль припаркували на пл. Міцкевича, а самі хлопці з місця конфлікту втекли.

Джерело: ТСН.ua

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...