"У мене жоден клієнт за ДТП не сів": Екс-адвокат Єфремова розповів, чому "не відмазав" актора від в'язниці

Юрист стверджує, що популярність актора і викликаний цим громадський резонанс навколо справи зіграли проти артиста.

Російський актор Михайло Єфремов, якого засудили до 8 років колонії загального режиму через ДТП зі смертельними наслідками, отримав би умовний термін, якби не був знаменитим. Таку думку висловив колишній адвокат артиста Ельман Пашаєв в ефірі НТВ, передають Патріоти України.

За його словами, за десять років роботи у нього жоден клієнт "не сів за ДТП", навіть здійснене в п'яному стані. Саме тому знайомі порадили Єфремову звернутися саме до Пашаєва. Юрист стверджує, що популярність актора і викликаний цим громадський резонанс навколо справи зіграли проти артиста.

"Якби Єфремов був простим громадянином, він отримав би умовний термін і додому поїхав", – заявив колишній адвокат.

Нагадаємо, Ельмана Пашаєва позбавили статусу адвоката через його "неприпустимі висловлювання та поведінку" при розгляді справи Єфремова. Раніше Пашаєва також притягнули до дисциплінарної відповідальності за порушення адвокатської етики, оскільки він використовував кримінальну справу Єфремова для самореклами.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...