У мережі показали вояків, полеглих на фронті в день "нормандського саміту" (фото)

Полеглі були вояками 14-ї окремої механізованої бригади.

Учора, 9 грудня, внаслідок підриву на фронті російсько-української війни загинули троє наших захисників. Імена полеглих повідомив пресцентр Об'єднаних сил, передають Патріоти України.

Україна втратила молодших сержантів Андрія Войтовича, 1990 року народження, й Віктора Пруського (народився 1070-го), а також старшого солдата Сергія Сироту (народився в 1997 році).

Полеглі були вояками 14-ї окремої механізованої бригади. Підірвалися під час переміщення на позиціях в межах взводного опорного пункту біля Золотого, що на Луганщині, йдеться на сайті Волинської державної обласної адміністрації.

Андрій Войтович і Сергій Сирота – волиняни із Рожищенського району: Андрій, уродженець села Квітневого, мешкав у Луцьку, Сергій – у селі Щурині.

Натомість Віктор Пруський – мешканець Рівненщини. "Загинув після детонації протитанкового мінного шлагбаума, – зазначив телеканал "Рівне 1". – Детонація відбулася внаслідок обстрілу противника".

Командування й особовий склад Об'єднаних сил висловили глибокі співчуття рідним і близьким полеглих героїв: "Перебуваємо у скорботі разом із вами".

Сергій Сирота. Фото: соцмережі.

Віктор Пруський. Фото: соцмережі.

Андрій Войтович. Фото: соцмережі.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...