"Вы мерзкие твари, которые за телевизор готовы убить": Українська чемпіонка рознесла російських солдат

Знаменита українська легкоатлетка Христина Стуй не змогла стримати емоцій, коментуючивідео з ганебним мародерством російських військових у будинках мешканців тимчасово захоплених населених пунктів України. Всі ці дні я відчуваю, крім болю, безпорадності та сорому за те, що не можу допомогти, почуття провини за те, що вціліла. Гнів та бажання помсти, передають Патріоти України.

Стуй, яка до народження дитини виступала у спринтерському бігу, шокована тим, наскільки солдати РФ жебраки, що радіють навіть банку арахісової пасти.

"Ви радієте смачному морозиву! Як же це гидко красти прикраси у наших жінок, красти білизну наших жінок і привозити своїм бабам, а вони телефоном вам кажуть "Бери, бери та побільше". Ви мерзенні тварюки, які за телевізор готові вбити і виносити по трупах, як трофей! На х*ра ви воюєте за країну, в якій вам доведеться на війні красти телевізор", – написала Крістіна у себе в Instagram.

Раніше Служба безпеки України перехопила розмову ще одного російського окупанта, якийрозповідав рідним, як грабував будинки на Сумщині та хвалився, що скуштував смачне українське морозиво та сік.

Він також проговорився, що військовослужбовці "другої армії світу" забирають в українців ноутбуки, телевізори та іншу техніку, а їхні будинки спалюють. Інший російський окупант вихвалявся рідним, що вкрав в Україні iPad. Крім того, путінський "визволитель" фантазував про "взяття" Києва, Одеси та Харкова.

Платити треба за лайку на вулиці та вдома: Українців почали штрафуюти за матюки

субота, 20 квітень 2024, 10:47

В Україні щоденно суди виписують десятки протоколів зі штрафами за матюки в публічних місцях. Розмір штрафів становить до 85 грн, передають Патріоти України. Якщо ж, наприклад, використати нецензурну лайку стосовно членів родини навіть вдома, це також...

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...