"У містах багато бісів, а мої малюки вже в раю": Росіянка задушила дротом трьох власних дітей (фото)

У російському Єкатеринбурзі жінка вбила трьох своїх дітей. У записці чоловікові вона написала, що вони "уражені бісом, блудом і гординею". Жертвами 37-річна росіянки стали п'ятимісячна дівчинка і два хлопчики віком 10 і 15 років. Про це пишуть "Комсомольська правда" і телеграм-канал Shot, передають Патріоти України.

Коли жінку знайшли, вона лежала на тілах дітей, яких задушила дротом. Повідомляється, що в одній із записок жінка повідомила, що серйозно хвора і не може передати нікому дітей на піклування "у такий важкий час". В іншій записці, відправленій родичам, росіянка розповіла про "Апокаліпсис, що наступив", про те, що "в містах багато бісів, а її діти вже в раю".

"Мені довелося вбити дітей, тому що я вмираю від біса полуденного. У тебе оселився Сатана. Сини уражені бісом, блудом і гординею. Доньку вкусив змій-спокусник", - йдеться в записці.

Подробиці особи жінки поки встановлюються. Зокрема, поки не відомо, ким вона працювала. За словами сусідів, із квартири часто доносилися молитви. "Батько дітей - колишній силовик. Працював у структурі, що відповідає за обіг наркотиків. Три роки тому вийшов на пенсію", - розповідають знайомі родини.

Родичі відзначають, що чоловік жінки був "жорсткою людиною", і обмежував її спілкування з іншими членами сім'ї. Через це, вважають вони у росіянки могло статися помутніння розуму. Місцеві силовики порушили кримінальну справу за статтею про вбивство двох і більше малолітніх. Найближчим часом на жінку чекає психіатрична експертиза. У житлі росіянки знайшли багато ікон, через що з'явилося припущення, що вона могла перебувати в секті.


Варто знати: На які пільги можуть розраховувати дружини та діти учасників бойових дій та як їх оформити

неділя, 19 травень 2024, 8:39

В Україні родини військовослужбовців, які мають статус УБД, мають право на отримання пільг. Так, члени родини військового можуть отримати наступні пільги на комуналку:. • 75% знижка на газ, електроенергію та інші комунальні послуги (для інвалідів знижк...

Повістки будуть вручати на роботі? Які зміни тепер діять для військовозобов’язаних

неділя, 19 травень 2024, 8:24

Від 18 травня набув чинності закон про посилення мобілізації. Роботодавець має забезпечуватися своєчасне прибуття працівників до ТЦК. Про це пише видання "Телеграф". До 18 травня керівники підприємств мали вести військовий облік і забезпечувати "своєча...