У Москві більше не приймуть: Міккі Рурк вигадав новий спосіб допомогти Україні завдяки Залужному

Фото інстаграм Міккі Рурка

Американський актор та сценарист Міккі Рурк, який з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує Україну, знову вигадав спосіб допомогти українцям. Він оголосив у себе на сторінці в Instagram про благодійний розіграш, на якому планує подарувати прапор України з автографом колишнього головнокомандувача Валерія Залужного.

Для прозорості, Рурк навіть опублікував відео, на якому Залужний ставить особисто свій підпис на прапорі та дякує за підтримку.

Залужний підписав прапор України, який розіграє Міккі Рурк

"Розіграш унікального прапора: приєднуйтесь зараз! Ми отримали надзвичайний подарунок - прапор із підписом екс-головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, присвячений непохитній підтримці Міккі. Цей прапор символізує надію та незламний дух єдності, який допоможе зібрати гроші для української армії".

А далі зазначили, що для отримання такого унікального подарунка треба виконати деякі умови: задонатити мінімум 25 доларів, поділитися цим відео, позначивши сторінку організації, і відправити скріншот зі своїм донатом у особисті повідомлення. Розіграш триватиме до 8 березня. А вже 10 березня оберуть переможця та майбутнього володаря українського прапора.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...