У Москві помер відомий комедійний кіноактор

Олександра Числова "вбила" пневмонія.

Олександр Числов. Фото: скріншот з відео.

Перед смертю популярний актор був в жахливому стані. Хвороба його "добила", Олександр Числов постійно боявся, що його вб'ють. Незважаючи на живих родичів, знаменитий актор провів останні дні в забутті. Він помер в Москві після того, як в середині серпня був госпіталізований до лікарні з пневмонією, повідомляють Патріоти України.

Про смерть Олександра Числова, що зіграв в тому числі в таких популярних серіалах, як "Інтерни", "Не родись красивою" та ін., розповів його друг Денис Сердюков. Він дізнався про те, що актора більше немає в живих від його племінниці. За тиждень до смерті Числова в ефір вийшла програма Малахова, де можна було побачити, в якому стані знаходиться артист. Крім того, він говорив, що йому страшно, і його можуть вбити заради квартири.

Актор зізнався, що оформив квартиру на племінницю не так давно, а тепер боїться, що його можуть знищити. "Я нікого не можу додому пустити, бо грохнуть. Час такий. Я дуже боюся зараз. Будь ласка допоможіть мені!", - говорив незадовго до смерті Числов.


"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...