У Намібії солдати та поліцейські почали масовано відстрілювати слонів та бегемотів на м'ясо, - ЗМІ

В країні уже вбили 157 великих травоїдних

Влада Намібії буде відстрілювати диких тварин, аби роздавати їх м'ясо населенню. Про це у вівторок, 27 серпня, передають Патріоти України з посиланням на The Times of India.

Зокрема, міністерство довкілля планує вбити 723 тварини, зокрема 83 слони, 30 бегемотів, 60 буйволів, 300 зебр і різні види антилоп. Винищення тварин проводитиметься в парках і громадських зонах, де, на думку влади, їх кількість перевищує наявні пасовищні землі та водні ресурси.

У рамках тієї ж програми професійні мисливці та компанії, які отримали державний підряд, уже вбили 157 великих травоїдних. Наседення отримало вже понад 56 тонн м'яса.

Міністерство довкілля заявило, що в країні за умов посухи зростає конкуренція між людиною та тваринами за їжу та воду.

За оцінкою ООН, через посуху у південній частині Африканського континенту на межі голоду опинилося близько 68 мільйонів африканців. За останній місяць Намібія вичерпала свої харчові резерви на 84%.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...