"У неї ще було стільки планів": Померла головний редактор жіночого журналу "Наталі"

Маленька дочка Ірини Трухачової осиротіла.

Увечері 9 грудня померла Ірина Трухачова - журналіст, головний редактор жіночого журналу "Наталі". Про це йдеться на сторінці видання у Facebook, передають Патріоти України.

"Не стало нашого керівника, головного редактора, колеги й товариша, - йдеться у повідомленні. - Ірина Валеріївна була працездатним та енергійним керівником, заряджала ентузіазмом та світлом кожного, хто стикався з нею в діяльності [...] Світла пам'ять!" Причини смерті не уточнюються.

Про смерть Трухачової пише у Facebook і її колега Тетяна Мірошниченко. У коментарях її підписники говорять про хворобу журналістки.

Під одним з постів у соцмережі лікар-кардіолог Володимир Воліков вибачився перед Трухачовою за те, "що не зміг допомогти".

Ірина Трухачева працювала в журналі "Наталі" з січня 2018 року. У березні 2020 го глянець відзначив своє 25-річчя, з нагоди якого організував святковий захід. Трухачева також була серед гостей і позувала зі знаменитостями.

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...