У нескрепне Майамі: Відомий репер втік з Росії в США

Вагітна дружина репера Джигана опублікувала знімок з зимової Москви, підписавши його, "мабуть, це наша остання зимова фотка на найближчі 11 місяців".

Репер Джиган із родиною. Фото: соцмережі.

Відомий російський виконавець Джиган вирішив покинути Росію з усією родиною. Про це на своїй Instagram-сторінці повідомила дружина репера, блогер Оксана Самойлова, передають Патріоти України.

Зіркова сім'я, яка чекає на народження четвертої дитини, зібралася переїхати в США. Принаймні, в Майамі репер з дружиною і дочками планують жити протягом року.

Вагітна Самойлова опублікувала знімок з зимової Москви, підписавши його, "мабуть, це наша остання зимова фотка на найближчі 11 місяців, приблизно до наступного грудня".

Дружина Джигана додала також, що на їх звичне життя чекають великі зміни, і "пора вирушати на зустріч новому життю". Самойлова уточнила, що в США вона планує народжувати четвертого малюка, причому це буде "четверте кесареве".

Варто зазначити, що соцмережі вже киплять припущеннями, як скоро Джиган (за чутками, любитель погуляти) піде у відрив, залишивши вдома дружину з дочками.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...