"У нього до Соні щирі почуття": Внучка Ротару зібралася заміж за українського мільйонера (фото)

19-річна дівчина кілька років живе в Нью-Йорку, де навчається в Школі дизайну Parsons.

Внучка Софії Ротару Софія Євдокименко виходить заміж за свого нового бойфренда Дениса Жданова. Молодий чоловік є мільйонером з американського списку Forbes, повідомляють Патріоти України.

19-річна дівчина кілька років живе в Нью-Йорку, де навчається в Школі дизайну Parsons. Нещодавно вона розсекретила у своєму Instagram нового обранця, але ім'я називати не стала. Тим не менш ЗМІ вдалося з'ясувати ім'я нареченого Софії.

Повідомляється, що Денис Жданов - підприємець родом з України, що займається IT-технологіями, і віцепрезидент з маркетингу великої компанії. Відомо, що в стосунках пари все серйозно, і бізнесмен вже зробив коханій пропозицію.

"У нього до Соні справді щирі почуття. Йому не потрібне зоряне прізвище, а потрібно щастя з коханою дівчиною", - розповіли джерела. На безіменному пальці дівчини нібито помітили кільце з діамантом, що нагадує помолвочне.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...