У нього немає таких катренів: "Пророцтву" Нострадамуса про загибель США дали пояснення

Останнім часом в ЗМІ з'являється безліч "пророцтв", приписуваних відомим провидцям, зокрема, Нострадамусу і Ванзі, але більшість з них не має нічого спільного з цими людьми.

Нострадамус нічого не говорив про загибель США? Ілюстрація: соцмережі.

Нова "розшифровка" пророцтв Нострадамуса про загибель США – спроба спровокувати негативні події в цій країні. Таку думку висловив маг ведичної традиції Ігор Мехеда, передають Патріоти України.

"Нострадамус не писав стільки катренів, скільки йому приписують", - зауважив він. За його словами, останнім часом в ЗМІ з'являється безліч "пророцтв", приписуваних відомим провидцям, зокрема, Нострадамусу і Ванзі, але більшість з них не має нічого спільного з цими людьми. Це відноситься і до так званих "пророцтв Нострадамуса" про загибель США.

Ігор Мехеда запропонував свою версію того, що відбувається. На його думку, подібні "пророцтва" є елементом "психологічної війни" однієї країни проти іншої з метою "спровокувати якісь події, трагічні події у противника".

У цьому контексті він розповів про психологічний феномен: "Якщо мільйони людей повірять в те, що щось станеться, це дійсно може статися". Як переконаний Ігор Мехеда, саме на подібного роду ефект розраховують автори "пророцтв" про загибель тієї чи іншої країни або про кінець світу.

Разом з тим він розповів про пророцтва, які заслуговують на довіру, зокрема, про пророцтво, згідно якого "після 2012 року лик землі зміниться". За його словами, в останні роки на планеті Земля дійсно відбуваються великі зміни природного характеру – масивне танення льодовиків на полюсах, землетруси, повені, цунамі тощо, що вказує на те, що лик планети дійсно може змінитися. Зокрема, певні ділянки суші можуть піти під воду, а якісь – піднятися над рівнем світового океану.

У цьому контексті Ігор Мехеда навів ще одне пророцтво відомого американського провидця ХХ століття Едгара Кейсі, який прославився своїми віщими снами. "Він сказав, що через сто років буде його нове втілення в США, в штаті Кентуккі, і його місто стоятиме на березі океану. Іншими словами, якісь території будуть затоплені океаном, якісь, навпаки, висуватимуться з океану, і штат Кентуккі стане приморським", - розповів він.

"Насправді, настає нова епоха, і всі країни світу змінюються. Це стосується не тільки США, але й всіх країн світу. Одне тільки танення льодовиків на полюсах змінить межі світового океану, не кажучи вже про безліч інших чинників. Нова епоха настане, але людство виживе і житиме. Тому нагнітати обстановку не слід", - резюмував Ігор Мехеда.

Джерело: Обозреватель

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...