"В новом фильме Дудя "засветился" наемник "ДНР". Показательно, где он живет", - політтехнолог Голобуцький

Популярний російський відеоблогер Юрій Дудь випустив фільм, присвячений життю російської глибинки. У ньому "засвітився" колишній бойовик "ДНР". Увагу на важливий момент звернув в Telegram український політтехнолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

У фільмі Дудь показав "бомжатню" під назвою "нічліжка" в Псковській області. Серед її постояльців виявився і колишній бойовик, який воював на Донбасі проти України. Голобуцький зазначив, що Дудю вдалося "якісно відобразити російську дійсність".

Руководят и живут там в том числе бывшие "ихтамнеты", спившиеся, отсидевшие до или после, бывшие (они так утверждают) или лечащиеся наркоманы: "Ну да, я по контракту воевал на Донбассе, за наших, за русских"... Воды в домах нет. Туалеты привычно на улице… Спят на нарах", - зазначив політтехнолог.

Він здивований, що бойовики, які живуть в таких сумних умовах, при цьому страшно пишаються своєю країною і агресією проти України. "Даже этот Дудь не может понять, как, будучи по уши в го**е, можно вещать об "истинном величии России", - констатував Голобуцький.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...