В очікуванні великого мору: В окупованому Криму люди ринули на пляжі (фото)

У мережі з'явилися фото з окупованого Криму, на яких видно, що ніхто з місцевих жителів не дотримується карантинних обмежень. Відповідні знімки розміщено у Twitter-акаунті Roksolana Today & Крим 25%, передають Патріоти України.

На першому фото - пляжі окупованої Ялти, на яких знаходяться десятки людей без медичних масок. "Ялта. Цікаво, правда? При повній відсутності хоч якихось розумних заходів у Криму, при відсутності медицини, ліків, лікарів, засобів індивідуального захисту, особливо нікого у нас не покосило. Закритих наглухо нас", - йдеться у підписі під фото.

На другому знімку - окупований Севастополь, де через складну епідеміологічну ситуацію закрили вихід з причалу на Північній стороні.

"Через складну епідситуацію, як пояснили охоронці, їм було наказано керівництвом Севморпорта закрити вихід людей з причалу на Північній стороні. Катери раз на годину битком, закриті решітки, відсутність поромів вдень. Це все допоможе від вірусу, звичайно", - йдеться в підписі під фото.

На третьому знімку - також Ялта. У центрі міста люди без масок. "За логікою пандемії, в Криму на вулицях повинні були б тіла покотом лежати ... Так, статистика - брехня. Але і мору в чумному бараці немає. Крім вимираючих від самоліквідації індивідуальних підприємців та інших кримчан від безгрошів'я", - наголошується під фото.

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...

"Веде своє життя у країні, яка знищує нас": Відомий український тренер емоційно розкритикував Тимощука, який залишився в Росії

середа, 8 травень 2024, 20:54

Український футбольний тренер В’ячеслав Грозний висловив свою думку про колишнього гравця Шахтаря та збірної України Анатолія Тимощука, я кий після повномасштабного вторгнення РФ залишився працювати у Зеніті із Санкт-Петербурга. Грозний заявив, що вваж...