В Одесі біля гіпермаркету впав літак, є жертви (фото)

За інформацією обласної поліції, подія сталася у Малиновському районі Одеси.

В Одесі на гіпермаркет впав легкомоторний літак, внаслідок чого одна людина серед двох, які були на борту, загинула. Про це повідомив радник голови управління поліції в Одеській області Руслан Форостяк, передають Патріоти України.

«В Одесі неприємність, тільки що впав та розбився легкомоторний літак. За попередніми даними, з двох осіб, що були на борту, один загинув. Літак впав одразу після виконання зльоту на територію гіпермаркету, який розташований поруч з летовищем», - написав він.

За інформацією обласної поліції, подія сталася у Малиновському районі Одеси. Літак впав на Овідіопольській дорозі. За попередніми даними, постраждали двоє людей.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...