В Одесі біля "Привозу" горів готель, багато загиблих

В ніч на 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі "Токіо Стар", загинуло щонайменше 8 осіб, ще 10 постраждали, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ДСНС."17 серпня о 01:34 до ДСНС надійшло повідомлення, що у м. Одеса по вул. Водопровідна, 1а в готелі "Токіо Стар" виникла пожежа. О 04:32 пожежу ліквідовано на площі 1000 м кв. На пожежі загинуло 8 та постраждало 10 осіб (з них 7 осіб врятовано підрозділами ДСНС)", - йдеться у повідомленні.

На місці працює оперативна група ГУ ДСНС в Одеській області. До гасіння залучалося 65 співробітників служби та 13 од. техніки.

"Попередньо загинуло 8 осіб та постраждало 10 осіб...Сьогодні, 17 серпня, в ДСНС відбудеться брифінг керівництва Служби щодо ситуації в одеському готелі. Деталі згодом", - зазначили у прес-службі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...