В Одесі чоловік 13 хвилин погрожував продавчині своїм статевим органом і поплатився

В Одесі до 1 року пробаційного нагляду засудили чоловіка, який вчинив дебош у магазині та погрожував продавчині своїм статевим органом. Про це йдеться у вироку Київського районного суду міста Одеси, передають Патріоти України.

З даними суду, 28 квітня 2024 року чоловік у приміщенні магазину влаштував сварку з продавчинею. У матеріалах вказано, що він "приблизно 13 хвилин в присутності інших покупців магазину гучно ображав нецензурною лайкою продавчиню, викрикуючи, що він своїм статевим органом поведе по її губах".

Коли покупці прогнали агресора із магазину, він почав чіплятись до випадкових перехожих та кинув пляшку в автомобіль. На суді чоловік провину визнав та розкаявся. Суд визнав чоловіка винним за ч.1 ст. 296 КК України та засудив до 1 року пробаційного нагляду.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...