В Одесі двоє чоловіків напали на поліцейського і відібрали у нього пістолет та телефон

Співробітник УПО намагався переконати порушників залишити територію, яку він охороняв, але щось пішло не так...

Нападників було двоє. Фото: od.npu.gov.ua.

В Одесі стався інцидент. Двоє чоловіків були напідпитку і напали на працівника поліції управління охорони. Вони побили його та відібрали травматичний пістолет і мобільний телефон. Про це повідомляє департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, передають Патріоти України.

"Оперативники Одеського управління ДВБ НПУ одержали повідомлення від чергового поліції охорони в місті Одеса про напад на співробітника УПО на одному з об'єктів, який знаходиться під охороною поліції. Під час патрулювання периметру державного підприємства співробітник УПО виявив трьох невідомих осіб: двох молодиків та дівчину. На його прохання покинути територію невідомі почали поводитись агресивно та продовжили йти далі. Коли поліцейський здійснив попереджувальні постріли зі спеціального пристрою для відстрілу гумових куль, зловмисники напали на нього, збили з ніг, відібрали пістолет, мобільний телефон, завдали тілесних ушкоджень та втекли", – йдеться в повідомленні.

Поліцейські вивчили камери спостереження і встановили маршрут пересування нападників і їхні особи. Виявилось, що до цього причетні 22-річний мешканець міста Остер, що на Чернігівщині, та його знайомий – 23-річний житель села Софіївська Борщагівка Київської області.

В результаті пошукових заходів, працівники внутрішньої безпеки НПУ та Суворівського відділу поліції Одеси встановили місце знаходження нападників. Їх затримали. У поліції відкрили кримінальне провадження за грабіж та погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Чоловікам загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...