В Одесі госпіталізували моряків з аварійного танкера "Делфі"

Двоє з трьох врятованих моряків госпіталізовані, третій відмовився проходити лікування в стаціонарі.

В Одесі госпіталізовано двох моряків з танкера «Делфі», що зазнав аварії в Чорному морі. Про це повідомлялося в ході наради, що відбулася ввечері в Одеській обласній державній адміністрації, передають Патріоти України.

За словами в.о. директора департаменту охорони здоров'я ОДА Ігоря Гінжула, двоє з трьох врятованих моряків госпіталізовані, третій відмовився проходити лікування в стаціонарі. Чиновник зазначив, що госпіталізовано 59-річного капітана - жителя Одеси. Його стан оцінюється як середньої тяжкості. Діагноз - загальне переохолодження. Також у лікарні перебуває 39-річний механік - житель Херсона, у якого загальне переохолодження і гострий трахеобронхіт.

Водночас 22-річний матрос - житель міста Ізмаїла Одеської області - від госпіталізації відмовився, зробивши відповідну письмову заяву. Крім того, під час засідання регіонального главку Нацполіції було рекомендовано розпочати розслідування за ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Південному регіональному управлінню Держприкордонслужби доручено перевірити законність перебування танкера та екіпажу судна в територіальних водах України.

Джерело: УНІАН

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...