В Одесі грандіозна пожежа, котру бачили з кожного куточку міста

В Одесі згорів ангар із меблями: вогонь було видно з усіх частин міста

В Одесі згорів великий ангар із меблями. Гасіння ускладнювалося проблемами з тиском води у гідранті, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Думская".

В Одесі на вулиці Хуторській сьогодні, 5 лютого, сталася масштабна пожежа: горіла ангара, в якій, попередньо, збирали меблі. Дим від вогню було видно з різних куточків міста.

За первинною інформацією, вогонь спалахнув усередині ангару, в якому збирали більярдні столи.

На місці працювало кілька екіпажів пожежників. Рятувальники намагалися не допустити поширення вогню на станцію технічного обслуговування автомобілів. Гасіння ускладнювалося проблемами з тиском води у гідранті.

Чорний дим було видно за сотні метрів від місця події. У соцмережах місцеві мешканці публікували відео, які шокують.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...