В Одесі колядники прийшли до центру МВС, щоб допомогти однолітку побороти рак (відео)

В Одесі до сервісного центру МВС завітали колядники, чим дуже здивували і працівників відомства, і його відвідувачів,Ю зазначають Патріоти України..

Як ідеться у сюжеті ТСН, діти разом з дорослими були одягнені в традиційні українські костюми та виконали кілька відомих колядок: засіяли приміщення зерном і привітали у присутніх зі Щедрим вечором та Старим Новим роком.

У такий спосіб колядники вирішили допомогти збирати гроші на лікування одеського чотирикласника Максима Леонова: у хлопчика діагностували онкологію. Він вже пройшов кілька сеансів променевої терапії. Та родині потрібні гроші до подальшого лікування.

Тож діти вирішили підтримати однолітка. Отримані солодощі колядники залишили собі, а от зібрані кошти передали родині Максима.

"Хотіли йому допомогти повірити в диво, щоб допомогти йому зібрати гроші на лікування. Людям дуже сподобалося, і наша місія була виконана. Тобто ми змогли людям дати гарний настрій", - розказала учасниця творчого колективу Софія Кузьміна.

"Так несподівано, як і приємно. У такому місці і з такою благородною місією, звичайно, приємно. Молодці діти, дай Бог, щоб усім дітям був мир і здоров'я", - зазначив один із відвідувачів центру МВС.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....