В Одесі на Аркадії горить готель, є жертва (відео)

Пожежа охопила площу в 1,5 тисяч квадратних метрів. Палає увесь дах будівлі.

На вулиці Посмітного 10/12, що на Аркадії в Одесі, загорівся триповерховий будинок, в якому розташовуються готель і масажний салон. На місці працюють пожежники й поліцейські, повідомляють Патріоти України.

Причиною пожежі, ймовірно, став спалах проводки. Прилеглі вулиці перекриті. Щонайменше одна людина загинула.

У ДСНС уточнили, що виникло загорання третього поверху і даху триповерхового житлового будинку на площі 1 тис 500 квадратних метрів (по всій площі). Будинок на один під'їзд, в ньому 12 квартир. Станом на 22:05, пожежу локалізовано на площі 1 200 квадратних метрів. Всіх мешканців будинку вивели на свіже повітря.

Постояльці готелю розповіли журналістам, що почули, як загорілася проводка на другому поверсі, а вчора в готелі її лагодили. До цього періодично були проблеми зі світлом.

Джерело: Думская

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...