В Одесі на ринку Сьомий кілометр у жінки вирвали сумки з мільйоном гривень, - ЗМІ

На ринку Сьомий кілометр під Одесою 11 вересня у підприємниці з Чернівців вирвали сумки, в яких знаходилося понад один мільйон гривень. Відкрито кримінальне провадження, повідомляють Патріоти України з посиланням на Думська.

На 37-річну жінку напали п'ятеро чоловіків. На їхніх обличчях були медичні маски. Зловмисники розпорошили в обличчя жертві газ з балончика, побили її і вирвали з рук дві сумки з готівкою.

Одна сумка належала потерпілій, в ній було 153 тисячі гривень і 300 євро, друга сумка - її знайомої підприємниці, також уродженки Чернівців, в якій знаходилися 760 тисяч гривень і майже три тисячі доларів, зазначає видання.

Після нападу чоловіки втекли на автомобілі.

У місті ввели план Перехоплення, але затримати грабіжників за гарячими слідами не змогли.

Відкрито кримінальне провадження у ч.4 ст.187 КК України (Розбій в особливо великих розмірах, вчинений організованою групою).

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...