В Одесі на вулиці чоловік нахабно слухав гімн СРСР, а далі щось пішло не так

В Одесі на вулиці чоловік слухав гімн СРСР. Як підтвердили в поліції, вчора на номер "102" надійшло повідомлення від мешканців Київського району міста про те, що якийсь чоловік слухає на вулиці гімн Радянського Союзу, передають Патріоти України.

Зокрема, повідомив заявник, порушник увімкнув голосно заборонену музику з мобільного телефону, сидячі біля житлової багатоповерхівки. На місце події було скеровано правоохоронців.

У соцмережах оприлюднено відео, на якому зафіксовані два чоловіка на лавочці. Один із них - похилого віку, інший - молодший. Очевидці повідомляють, що подія сталася на проспекті Небесної Сотні, 10.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 436-1 ККУ (поширення комуністичної, нацистської символіки, пропаганда комуністичного режиму тощо). Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі. Наразі правоохоронці шукають свідків події.

МЗС відновлює консульські послуги для чоловіків, але є нюанс: Що треба знати

субота, 18 травень 2024, 11:49

Закордонні українські дипломатичні установи з 18 травня відновлять прийом заяв на вчинення консульських дій чоловікам призовного віку, який було призупинено 23 квітня. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України. . З 18 травня чоловіки ві...

Клечальна субота перед Трійцею: Ось які трави збирають і святять у церкві

субота, 18 травень 2024, 11:24

Трійця - одне з найважливіших християнських свят. У народі Трійцю називають Зеленою неділею, а оскільки святкування припадає на 50-й день після Великодня, то поширилася й інша назва - П’ятидесятниця. Дати Трійці у християн західного та східного обряду ...