В Одесі невдоволений клієнт зарізав таксиста, після того як той відмовився везти одразу п'ятьох пасажирів

Від отриманих тілесних ушкоджень таксист помер на місці події до приїзду медиків.

В Одесі зарізали таксиста. Він відмовився везти в салоні одразу п'ятьох пасажирів. Про це повідомляє поліція Одеської області, інформують Патріоти України.

НП сталася вчора, 24 липня, близько 21:00 на вулиці Дмитра Донського, куди 53-річний місцевий таксист отримав замовлення на перевезення.

"На спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевої жінки про те, що та стала очевидицею бійки двох чоловіків, під час якої один з них спричинив тілесні ушкодження іншому, від яких потерпілий впав на землю та лежав на узбіччі дороги без ознак життя", - розповіли правоохоронці.

Як з'ясувалось, причиною конфлікту між чоловіками стала відмова таксиста перевезти одразу п’ятьох пасажирів, адже його автомобіль розрахований на чотири пасажирських місця.

"Його відповідь обурила одного з потенційних пасажирів, який силоміць почав витягати водія з автівки та застосовувати до нього силу. Між чоловіками розпочалась бійка, в ході якої керманич дістав з багажника дерев’яну биту та захищаючись, вдарив нею 30-річного опонента", - додали у відомстві.

Той своєю чергою декілька разів вдарив його ножем в груди. Від отриманих тілесних ушкоджень таксист помер на місці події до приїзду медиків. Точна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

Втекти з місця злочину зловмиснику завадили військовослужбовці Національної гвардії України, які в цей час патрулювали прилеглу територію, та інші очевидці події.

"Дії зловмисника ми кваліфікували за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, як умисне вбивство. Фігуранта затримано в процесуальному порядку. За результатами проведеного медичного освідування він перебував в стані алкогольного сп’яніння. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно із санкцією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Слідство триває", - повідомив начальник слідчого відділу Одеського районного управління поліції №1 Микола Каширкін.

Зелена енергетика зробила ще крок вперед: У Північному морі запустили першу в світі зарядну станцію для суден на електричній тязі

п’ятниця, 26 липень 2024, 8:05

Бельгійська компанія Parkwind повідомила про розгортання нової системи заряджання для суден технічного обслуговування у Північному морі, передають Патріоти України. . Система дозволяє суднам автоматично під'єднуватися до кабелю вітрової електростанції...

Головком ЗСУ Олександр Сирський відзначає день народження. Гарний привід згадати про життя генерала та його бойовий шлях

п’ятниця, 26 липень 2024, 7:54

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському 26 липня виповнюється 59 років. З початку війни на сході України і вже під час повномасштабного вторгнення РФ воєначальник керує найскладнішими операціями Сил оборони. Нагадаємо головні факти з військової кар...