В Одесі охоронець монастиря УПЦ МП напав на журналістку, яка знімала богослужіння

Після того, як журналісти завершили зйомку і вийшли з території, чоловік підійшов до Владислави, штовхнув її і вибив камеру.

В Одесі поліція почала перевірку за фактом нападу охоронця Свято-Іллінського чоловічого монастиря УПЦ МП на жінку-фотокореспондента, яка знімала богослужіння, передають Патріоти України.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався сьогодні, 17 квітня. В Приморський відділ поліції звернулася представниця одного з ЗМІ й повідомила, що після відеозйомки богослужіння охоронець культової споруди намагався перешкоджати її роботі. «Відомості за заявою громадянки поліцейські зареєстрували в установленому законом порядку, проводиться перевірка», - заявили в главку.

Напад стався біля Свято-Іллінського чоловічого монастиря УПЦ МП, розташованого в центрі Одеси - на вул. Пушкінській. Нападу зазнала Владислава Швець, яка виконувала завдання редакції одного з місцевих ЗМІ, яке повідомило про інцидент.

«Журналісти Анна Покровська і Владислава Швець знімали репортаж про підготовку до Великодня, і зайшли на задній двір монастирського храму, де відбувалася служба. Охоронець намагався їм перешкодити, а після того, як журналісти закінчили зйомку і вийшли з території, підійшов до Владислави, штовхнув її і вибив камеру», - йдеться в повідомленні.

Пізніше один із священиків вибачився перед жінкою, але юрист, яка представляє інтереси цього монастиря, прибувши на місце події, вела себе агресивно. Також у соціальних мережах з'явився відеозапис, на якому видно, як чоловік підходить до співробітниці ЗМІ і сильно її штовхає.

Джерело: УНІАН

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...