В Одесі пасажир таксі показав патрульному голий зад і поплатився за це (фото)

Правоохоронець вдарив хлопця ногою по сідницях, після чого повалив на землю.

В Одесі правоохоронець вдарив чоловіка, який оголив перед ним сідниці. Відео інциденту опублікував Telegram-канал Одеса INFO, повідомляють Патріоти України.

На кадрах двоє чоловіків і жінка розмовляють біля машини з людиною в темній формі, вочевидь, патрульним поліцейським. Потім один з хлопців йде в бік через дорогу, патрульний рушає за ним.

Дійшовши до протилежного боку дороги, чоловік знімає штани та показує поліцейському голий зад. Тоді правоохоронець із силою б'є чоловіка по сідницях ногою, а потім валить на асфальт і продовжує застосовувати силу.

За кілька десятків секунд хлопцеві вдається вирватися з рук патрульного і навіть дати здачі. Після сутички чоловік вирішив зняти верхній одяг, оголивши торс. Подробиці події та причина конфлікту поки невідомі.

За інформацією Telegram-каналу, чоловік, який оголив сідниці - пасажир таксі, а людина в темному - співробітник патрульної поліції.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...